a ja dodam do listy pomysłów ekspres kasę - jak w nazwie, działają ekspresowo, pieniądze na koncie w 15 minut. Poczytaj w internecie, mają wiele dobrych opinii i zadowolonych klientów, ja jestem jedną z nich:) korzystam już któryś raz, dla mnie to naprawdę świetna firma.
Najlepiej tam gdzie dają chwilówki szybko i bez problemów, więc ja brałem w LendOn. Wszystko przez internet, prosty formularz i zaraz były pieniążki na koncie.
Coś mi się wydaje, że ktoś masowo wypuścił naganiaczy do internetu. Działalność jest ich łatwo namierzalna. Wpadają na forum, piszą tylko jeden post zachwalający firmę. Uważajcie na takie oszukańcze działania.
sama wzięłam pożyczkę z lendon z tydzien temu. wiadomo, rok szkolny za pasem, a do kupienia tysiąc rzeczy. pierwszy raz w ogóle wzięłam chwilówkę, rzeczywiście bardzo szybko sie to załatwia, umowa też jasna
Zdecydowanie Nobilon. Jedna z nielicznych firm, którą można polecić w kwestii chwilówki. Pracowałam u nich ponad rok, ale zrezygnowałam z powodu wyjazdu. Pracę wspominam w bardzo przyjemnej atmosferze Naprawdę warto skorzystać z ich usług.
Jeżeli chodzi o chwilówki to na bieżąco śledzę stronę , przedstawia one obecnie najkorzystniejsze firmy i ich oferty, a także doradza co i jak w temacie chwilówek.